Laboratorium Innowacji Społecznych zaprasza na wakacyjny warsztat "Zdrowie na talerzu i wspólne gotowanie wg pomysłu Ewy Dygaszewicz". Temat: Pomidor w roli głównej. Dowiesz się, jak wiele korzyści przynosi wspólne przyrządzanie i spożywanie posiłków, a także jak dostarczać sobie i rodzinie porcji zdrowia na talerzu. Jeśli bardzo nie lubisz gotować - po prostu przyjdź i spędź z nami ciekawie czas. Do rozmów przy jedzeniu atrakcyjnych tematów nigdy nie brakuje! Wydarzenie bezpłatne. Ponieważ liczba miejsc jest ograniczona, obowiązują zapisy telefoniczne pod nr: 58 727 39 11 Organizator w ramach zwrotu kosztu dojazdu zapewnia uczestnikom projektu System Aktywizacji Społeczno- Zawodowej w Gdyni bilety ZKM. O prowadzącej: Ewa Dygaszewicz- dietetyk, edukator diabetologiczny. Pisze wyjątkowe książki kucharskie. Specjalizuje się w układaniu indywidualnych jadłospisów (także w chorobach dieto-zależnych) i promuje (swoją wiedzą i pozytywnym podejściem) zdrowy styl życia na co dzień. Gotowanie z Ewą to porcja dobrego humoru, szczerej rozmowy oraz zdrowia na talerzu. Opublikowano: 22.08.2017 08:23 Autor: Dorota Nelke (dorota.nelke@gdynia.pl) Zmodyfikowano: 22.08.2017 11:48 Zmodyfikował: Dorota Nelke