Podróżniczka, autorka bloga Life in 20 kg zaprasza na spotkanie online "Smaki podróżowania", na którym poznacie tradycje różnych narodów związane z kuchnią, przygotowywaniem posiłków i biesiadowaniem. Czy to prawda, że w Chinach jedzą psy? Gdzie można zjeść krokodyla? Jaki owoc pachnie jak zgniła cebula i stare skarpety? Czy rekina się je? Co się jada na śniadanie na Malediwach? Na spotkaniu poznacie odpowiedzi na te pytania oraz zadacie nowe - oczywiście związane z kuchnią świata.Martyna Skura - wulkan energii! Z wykształcenia inżynier, z zawodu menadżerka, z przypadku nauczycielka angielskiego, z zamiłowania podróżniczka. Fanka sportów outdoorowych, miłośniczka nurkowania. Zje skorpiona, ale nie gotowaną marchewkę. Od ponad 9 lat mieszka j pracuje w różnych miejscach na świecie m.in. Gruzji, Chinach, Meksyku, Fidżi, Malediwach. Szczegóły techniczne zostaną podane w wydarzeniu na Facebooku: www.facebook.com/events/259320765220024 Opublikowano: 05.05.2020 15:13 Autor: Weronika Rozbicka (w.rozbicka@gdynia.pl) Zmodyfikowano: 05.05.2020 15:13 Zmodyfikował: Weronika Rozbicka