Lokale na Szlaku Kulinarnym Centrum Gdyni polecają się na święta. Wiele z nich przygotowało wielkanocną ofertę. To okazja, by wesprzeć lokalnych przedsiębiorców. To też propozycja dla tych, którzy chcą mieć więcej czasu dla siebie, przyjaciół i rodziny. Każdy znajdzie coś dla siebie. Wśród propozycji są dania kuchni tradycyjnej, wegetariańskiej, wegańskiej czy w duchu slow, a także desery.Ofertę przygotowała m.in.: restauracja „Bergamo” (ul. Świętojańska 23/4), „Borowa ciotka” (al. Zwycięstwa 36/108), cukiernia „Więcej” (ul. Amona 1), „Zielony Rower” (al. Marsz. Piłsudskiego 32), „Serwus Bistro” (al. Zwycięstwa 241/1), „Falla” Gdynia (ul. Żołnierzy I Armii Wojska Polskiego 13), „Oberża 86” (ul. Starowiejska 30), Restauracja „Polonia” (ul. Świętojańska 92), „Biały Królik” (ul. Folwarczna 2). Więcej informacji na temat wielkanocnej oferty cateringowej restauracji można znaleźć na stronie internetowej www.kulinarnagdynia.pl. Opublikowano: 30.03.2023 11:33 Autor: Dominika Sobiech (dominika.sobiech@gdynia.pl) Zmodyfikowano: 30.03.2023 11:33 Zmodyfikował: Dominika Sobiech