Ruszył konkurs na operatora gastronomi w Gdyńskim Inkubatorze Przedsiębiorczości. Ogłosiła go Fundacja Gospodarcza, która realizuje inwestycję.Powierzchnia przeznaczona na działalność gastronomiczną w GIP to 324,24 m². Zlokalizowana jest na parterze budynku. Jest tu miejsce zarówno na salę restauracyjną, jak i na bar oraz na organizację profesjonalnego zaplecza kuchennego, socjalnego i biurowego. Informacje o konkursie można znaleźć na stronie internetowej: www.fundacjagospodarcza.plOferty należy składać osobiście, kurierem lub pocztą w siedzibie Fundacji Gospodarczej, przy ul. Olimpijskiej 2 do 31 października 2014 r. do godziny 15.00. (decyduje data i godzina wpływu do sekretariatu Fundacji). Opublikowano: 09.10.2014 00:00 Autor: Małgorzata Omachel - Kwidzińska (m.omachel@gdynia.pl)